Month

March 2019

СРЕДА СО ДАРКО РАДУЛОВИЌ

Денешната рубрика “Среда со…” ја посветуваме на тренерот на сениорите Дарко Радуловиќ.  Шеснаесет години мина низ кошаркарските терени во РМ во дресот...
Read More

СРЕДА СО ПАВЕЛ АТАНАСОВ

Павел Атанасов или познат како Џамбо, е дел од селекцијата до 16 години. Што те инспирираше да почнеш да се бавиш со спорт, конкретно со кошарка? Уште...
Read More

Happy women’s day

КК ВАРДАР на сите жени им посакува среќен празник и секој ден да се сакани и почитувани!