Последни новости

СРЕДА СО ПАВЕЛ АТАНАСОВ

Павел Атанасов или познат како Џамбо, е дел од селекцијата до 16 години. Што те инспирираше да почнеш да се бавиш со спорт, конкретно со кошарка? Уште од...
Read More
1 2 3 17

Резултати

Вардар 2 51 VS 48 МЗТ Скопје Аеродром
Вардар 85 VS 68 Мзт Скопје Аеродром
Вардар 74 VS 87 Партизан Мулти Шпед
Вардар 59 VS 70 Феникс 2010
Вардар 74 VS 78 Феникс 2010
Вардар 79 VS 66 Мзт Скопје Аеродром
Дино Баскет 57 VS 84 Вардар
View All Fixtures