Новости

Радуле ти благодариме за се

“Вардар” е клубот каде Радуловиќ ја заврши својата играчка кариера и ја започна својата тренерска кариера, имаше огромни успеси со младинските селекции и...
Read More

СЕНИОРИ

  Листа на играчи: Игор Ивановиќ Дамјан Робев Славчо Темелковски Дамјан Крстевски Миле Станимировиќ Андреј Настовски Михаил Наумоски Марко Огњановски Стефан Јовановски Данаил...
Read More
1 2 3 7