Спонзори


Генерален спонзор на КК Вардар е фирмата Еуроимпекс (Пежо) која од 2007 целосно го превзема управувањето и финансирањето на клубот. Еуроимпекс е едена од водечките фирми на балканот за продажба на автомобили од марката Пежо. Покрај во Македонија фирмата успешно работи и е ексклузивен увозник на автомобилите Пежо и во Србија, Црна Гора, Албанија и Косово. www.euroimpex.com.mk (повеќе на оваа адреса)