Фајнл фор “Basket4Kids” во СРЦ Кале

Во недела (31.03.2019) сме домаќини на Ф4 турнирот “Basket4Kids”.

***Распоред на натпревари***

10:00 часот/ ВАРДАР – Феникс 2010

11:00 часот/ ФМП Академија – Спортисимо

12:10 часот/  натпревар во шут за три поени

12:30 часот/ натпревар во дриблинг

13:00 часот/ натпревар за ТРЕТО место

14:00 часот/ натпревар за прво место

15:10 часот/ Доделување медали