Day

March 27, 2019

СРЕДА СО ДАРКО РАДУЛОВИЌ

Денешната рубрика “Среда со…” ја посветуваме на тренерот на сениорите Дарко Радуловиќ.  Шеснаесет години мина низ кошаркарските терени во РМ во дресот...
Read More