Сала

Салата располага со 400 места за седење, специјализирана единствено за кошарка со специјален под по ФИБА стандарди. Од придружни елементи има теретана, сауна, соблекувални и ВИП сала за состаноци, како и две канцеларии за стручниот штаб.