Day

March 20, 2019

СРЕДА СО ПАВЕЛ АТАНАСОВ

Павел Атанасов или познат како Џамбо, е дел од селекцијата до 16 години. Што те инспирираше да почнеш да се бавиш со спорт, конкретно со кошарка? Уште...
Read More