Галерија

ТРЕНЕРИ
ДЕТСКА ГРАДИНКА БИСЕРИ – ГОСТИ НА ВАРДАР
РЕПРИЗА НА ЖЕНСКИОТ КУП
БАЛКАНСКИ КУП – ЛЕСКОВАЦ (М12)
ЖКК ВАРДАР СО СРЕБРО ЈА ЗАВРШИ СЕЗОНАТА 2017/18
М14 СО СРЕБРО СЕ ВРАТИЈА ОД СТРУМИЦА
ПОЛУФИНАЛЕ М15 – СЕЗОНА 2017/18
М15 ГО ОСВОИЈА ВТОРОТО МЕСТО , СЕЗОНА 2017/18
М16 – ТРЕТО МЕСТО, СЕЗОНА 2017/18
М18 – СЕЗОНА 2018/19
М12-1 ОСВОИЈА ЧЕТВРТО МЕСТО, СЕЗОНА 2017/18
М12-2 СЕ ШАМПИОНИ ВО СЕЗОНА 2017/18