Category

Сениори

СРЕДА СО ДАРКО РАДУЛОВИЌ

Денешната рубрика “Среда со…” ја посветуваме на тренерот на сениорите Дарко Радуловиќ.  Шеснаесет години мина низ кошаркарските терени во РМ во дресот...
Read More

Среда со Игор Ивановиќ

Оваа нова рубрика ќе може да ја читате секоја среда. Различен играч со различна кошаркарска приказна. Прв со кој што направивме интервју...
Read More