Последни новости

Вардар е финалист во М14

Нашите кошаркари , се изборија за пласман во финалето откако во првиот натпревар од завршницата на турнирот за возрасната категорија на кошаркари до...
Read More

Резултати

Вардар 2 51 VS 48 МЗТ Скопје Аеродром
Вардар 85 VS 68 Мзт Скопје Аеродром
Вардар 74 VS 87 Партизан Мулти Шпед
Вардар 59 VS 70 Феникс 2010
Вардар 74 VS 78 Феникс 2010
Вардар 79 VS 66 Мзт Скопје Аеродром
Дино Баскет 57 VS 84 Вардар
View All Fixtures