Day

May 6, 2018

Финале за нашите сениорки

Нашите сениорки го совладаа Пелистер на вчерашниот полуфинален натпревар и со 2-0 ја поминаа официјалната серија од Плејофот. Самиот резултат од 106-24...
Read More