Тимот на Стојановска засилен со Канаѓанката Рондинели

Од денес официјално регистриран играч за сениорките е дваесет и девет годишната Канаѓанка Мелиса Рондинели.

Со своите 184 cm ќе помогне на “црвено-црните” да ја одбранат двојната круна. Доаѓа од грчки Кронос и се надеваме дека успешно ќе се вклопи во нашето семејство.

линк