Последни новости

Happy women’s day

КК ВАРДАР на сите жени им посакува среќен празник и секој ден да се сакани и почитувани!

Среда со Симона Деловска

Денешната рубрика е со капитенот на сениорките, Симона Деловска. Што те инспирираше да почнеш да се занимаваш со спорт, конкретно со кошарка? –...
Read More

Деловска и Лазарова дел од кошаркарскиот јунифајд тим на Специјалната олимпијада Македонија

Нашата кошаркарка Симона Деловска веќе две години е дел од кошаркарскиот јунифајд тим на Специјалната олимпијада Македонија. Како дипломиран психолог и страстен вљубеник...
Read More

Среда со Игор Ивановиќ

Оваа нова рубрика ќе може да ја читате секоја среда. Различен играч со различна кошаркарска приказна. Прв со кој што направивме интервју е...
Read More

Прво место на “Basket4kids”

Изминатава сабота , КК Баскет Кам – Македонска Каменица беше домаќин на „Basket4Kids“ турнирот на SPORTKLUB TV. Овој турнир веќе неколку години се...
Read More

Резултати

Вардар 2 51 VS 48 МЗТ Скопје Аеродром
Вардар 85 VS 68 Мзт Скопје Аеродром
Вардар 74 VS 87 Партизан Мулти Шпед
Вардар 59 VS 70 Феникс 2010
Вардар 74 VS 78 Феникс 2010
Вардар 79 VS 66 Мзт Скопје Аеродром
Дино Баскет 57 VS 84 Вардар
View All Fixtures