Стартува нова сезона на “Младинска кошаркарска лига ВАРДАР”

После две успешни сезони, продолжуваме и со трета сезона од младинската кошаркарска приказна “Вардар лига”.

Со проширен асортиман на генерации и натпревари, во Недела (24.11.2019) во Спортската сала “Вардар” ќе се одигра првиот дел од 1. коло, а следниот викенд ќе се одигра и вториот дел.

М-17 (2003/04) 5 екипи
М-15 (2005/06) 12 екипи
М-13 (2007/08)  9 екипи
М-11 (2009/10)  6 екипи
М-15 (2005/06) жени 4 екипи