Сениорите поразени во премиерниот натпревар

На домашен терен против екипата на Еуро Никел не успеавме да дојдеме до премиерна победа. Уште во првата четвртина гостинот направи разлика од 10 поени која ја одржуваа во текот на целиот натпревар. На четити минути до крај на натпреварот успеавме да дојдеме до резултат 76:77,  меѓутоа немавме доволно сили за пресврт и натпреварот заврши со краен резултат 82:92.

Најефикасен беше Њус со 23 поени.

Статистика од натпреварот тука