На домашен терен ја започнуваме новата сезона во ПЛМ

Денес ја стартуваме новата натпреварувачка сезона во Прва лига мажи и тоа на домашен терен против Кавадаречки “ЕУРО НИКЕЛ” (ланскиот Фени Индустри).

Во 17:30 часот во Салата “Кале”, ќе одиме на првата победа. Играчкиот кадар повторно ни е со млади играчи и на кормилото е Радуловиќ Дарко.

*регистрирани играчи тука

среќно момци