Сениорките пречекани од Претседателот на КК Вардар, г-дин Владимир Воиновски

Вчера во просториите на Еуроимпекс, Претседателот на КК ВАРДАР , г-дин Владимир Воиновски ги пречека нашите сениорки и им го честиташе третиот последователен државен КУП.