Jamarcus Hairston вистинско засилување во редовите на Вардар

Америкнецот Hairston ќе биде од голема корист за нашата млада екипа помеѓу кошаркарската елита. Овој 24 годишен крилен центар со своите 203 цм со сигурност ќе го дигне квалитетот во нападот.
Cleveland State е неговиот претходен клуб, a во сезоната 2018/19 ќе му помогне на нашиот клуб за повисок пласман во македонското кошаркарско првенство.
Веќе од 15 август, стартуваме со подготовките за сезоната која не очекува, така што Jamarcus ќе има доволно време да влезе во ритам со нашите играчи.
На овојлинкна кратко може да се запознаете со неговата кошаркарска игра