И Варадр М14 донесоа сребро

На Фајнл-Форот кој се одигра изминативе два дена во Струмица, нашите Вардарци М14 во финалето не успеаа да слават над екипата на Партизан Мулти Шпед.

Со конечен резултат 73:84 , се закитивме со сребро.

Целосна статистика од натпреварот тука