ВАРДАР-ци кои се дел од националните селекции на Северна Македонија

После успешната клубска сезона, голем дел од играчите како и стручниот штаб на ВАРДАР се дел од националните селекции на нашата држава.

M20 мажи – ЕП (Б дивизија) , 12-21 Јули во Португалија
Дарко Радуловиќ – селектор
Александар Ашаданов – асистент
Бранкица Перчинковска – физиотерапевт
Славчо Темелковски
Дамјан Крстевски
Миле Станимировиќ
Марко Мараш
М18 мажи – ЕП (Б дивизија) , 26 јули – 04 август во Романија
Виктор Ташковски
М18 жени – ЕП (Б дивизија) , 05- 14 јули во Скопје 
Жаклина Стојановска – селектор
Благоја Трифуновски – асистент
Емилија Никочевиќ – физиотерапевт
М16 мажи – ЕП (А дивизија), 09-17 август во Италија
Павел Атанасов
Марин Петков
М16 жени – ЕП (Б дивизија) , 15 – 24 август во Бугарија
Тамара Гилева
Им посакуваме среќа и успех на сите наши репрезентативци