КК ВАРДАР ( М12-2)

ЗУБЧЕВИЌ ТАРИК
МАРКОВ ПАВЕЛ
ЈАКИМОВ КРИСТИЈАН
БУНДОВСКИ БОЈАН
ИВАНОВСКИ ДОРИЈАН
ПАЛЧЕВСКИ БОРИЈАН
КИТАНОВСКИ БОРЈАН
ТРАЈКОВСКИ ДАРИЈАН
ТОДОРОВСКИ ДИМИТАР
ПЕТРУШЕВСКИ ДАВИД
ВЕЛИЧКОВСКИ БОЈАН
ШАЌИРОВИЌ МИРЗА
СТОЈКОВИЌ СТЕФАН
БОЖИНОВСКИ БОЈАН
РИСТИЌ ЛУКА
БИЦЕВСКИ ПЕТАР