Сениорски тим мажи

Бојан Серафимов

Дрес: 1
Датум на раѓање: 13.06.1997
Позиција: PG
Висина: 182

Кристијан Саздановски

Дрес: 2
Датум на раѓање: 01.07.1997
Позиција: SG
Висина: 186

Иван Волкановски

Дрес: 4
Датум на раѓање: 07.07.1999
Позиција: C
Висина: 207

Дејан Србиновски

Дрес: 5
Датум на раѓање: 03.02.1997
Позиција: PG
Висина: 184

Елвис Хот

Дрес: 6
Датум на раѓање: 29.01.1998
Позиција: PF
Висина: 198

Петар Прентовиќ

Дрес: 8
Датум на раѓање: 16.12.1998
Позиција: SG/SF
Висина: 193

Роберт Стојанов

Дрес: 9
Датум на раѓање: 12.02.1999
Позиција: SF
Висина: 196

Александар Тодоровски

Дрес: 9
Датум на раѓање: 10.07.2000
Позиција: PG
Висина: 183

Благоја Димитриев

Дрес: 9
Датум на раѓање: 23.07.2000
Позиција: PF/C
Висина: 200

Блажо Митков

Дрес: 11
Датум на раѓање: 27.06.1997
Позиција: PF
Висина: 199

Валмир Какруки

Дрес: 12
Датум на раѓање: 20.09.2000
Позиција: PF
Висина: 201

Емил Радовановиќ

Дрес: 12
Датум на раѓање: 30.10.1998
Позиција: SG/SF
Висина: 190

Андреј Данилов

Дрес: 23
Датум на раѓање: 11.12.2000
Позиција: SG
Висина: 196

Филип Ѓорески

Дрес: 24
Датум на раѓање: 24.11.1999
Позиција: PG/SG
Висина: 190

Стефан Милески

Дрес: 25
Датум на раѓање: 23.09.1998
Позиција: SF/PF
Висина: 197

Миле Станимировиќ

Дрес: 32
Датум на раѓање: 03.07.1999
Позиција: PG/SG
Висина: 185

Игор Ивановиќ

Дрес: 44
Датум на раѓање: 15.11.1993
Позиција: SG
Висина: 187